Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade

Vi rodde båten

steg torra iland

livet är vårt






Bunden vers (Haiku) av micke ahlborg
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-04 18:18



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
denna

tycker jag om

...ja - det finns många fler av dina ordbilder jag tycker om
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg