Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cherry- joy(haiku)

while´s waiting, calm sleep;


cherry- trees in different colours;


land covered with joy




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-04 19:39



Bookmark and Share


    jamming223
Körsbärsträd är så vackra likaså är din dikt. Så estetiskt poetisk!
2012-09-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som ett glädjerus
utomhus vilket ljus
så grann jag faller
pladask minsann...
Med orden Du gör det
Med färgen Du gör det
så på dagen, på natten
och i sömnen jag ser
det och hör det!
WOOOOOOOOW

2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran