Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
in fast tempo...


life in flames

burning
words,

smoke
of
hearts;

life
in
flames;

hearts
on
fire

OOHH,

all that
longing
for ya!!

..smiling
crying
meeting
writing
leaving
coming
waiting
talking
laughing
thinking
holding
kissing,
coveting...!!

..in
your
arms...!!

..loving
loving
loving
loving...!!!

..so loud
you
can
hear
it..

wherever
you
are!!!




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-04 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran