Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ens barn; om ens tro... har skrivit om detta ofta...


jag bär dig(tanka)

jag bär dig varligt,


när du än vill bli buren;


älskar att bära dig!



för att om vi faller då,


är det jag som skyddar dig




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-04 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran