Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klyva eller klyvas, det är frågan


bland siffror uddar och skär

 

 

det finns treor som inte fungerar
förrän de möts i en realitet och interagerar

vänds till en sinnesupplevd 6udding - en stjärna gjord för två men endast då



det finns orsaker till att inget händer
som ingen rår för

och det finns stjärnor som inte vet hur man vänder åter
från det som förgör

och femmor som visar en vägen igenom
med ena udden slipad som plog



det finns ofta en tro i vagnen bakom
som inte får nog
förrän målen nåtts och man vet varför


och frågor som liksom distraherar

 

det finns treor som inte fungerar
förrän de möts i en realitet och interagerar

 

 




Fri vers (Fri form) av Pot Pourri
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-05 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri