Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rönnbär(haiku)



rönnbären lyser


morgnarna andas klar luft


lärkan har flyttplan




Bunden vers (Haiku) av Tarantaran
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-05 11:23



Bookmark and Share


  Änglaögon
Höst i luften, fint!
2012-09-05

    Birgersdotter VIP
Härlig höstkänsla
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran