Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man vet aldrig


non si sa mai ( tanka )




cosi va bene,


nel mio cuore, sempre;


e non si sa mai!



l´autunno è presto qui:


nuova pace in cuore



" you never know"


everything is fine,


in my heart, always;


and you never know!


autumn will be here soon:

with a new peace in heart




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 169 gånger
Publicerad 2012-09-05 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran