Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåta men inte veta

Jag blev på djupet sårad och
förundrad över en förfrågan
nyligen, som jag inte kunde
förstå mig på.

När jag undrade över ande-
meningen med den förfrågan,
så fick jag ett svävande svar;
och jag var lika förvånad och
sårad.


Att förlåta något man inte
förstår anledningen till,

som får en att gråta,

som gör djupa sår,

som kanske bara är ett
missförstånd dessutom(!?);


är en sannerligen konstig
känsla; som svävar litet,
när man tänker på den




Prosa av Tarantaran
Läst 71 gånger
Publicerad 2012-09-05 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran