Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Operation Gåsen!


Det har visst nu blivit till en fluga ibland ungdomarna

att ha vilda gåsar i sin ägo

Vilket är förbjudet enligt lagen

Så nu ska polisen här på söderort visst försöka beslagta

alla de vilda gåsarna

som ungdomarna kan tänkas ha med sig ute

eller ha hemma

Frågan är bara vad de ska göra av alla dessa

gåsar någonstans...?

Ska de bara döda dem för att sedan bränna upp dem

Snacka om missbruk på gåsar i sådana fall

Skulle inte vilja vara en gås idag

För det är ju rena rama häxjakten på dem...

Ken Cassel
5/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-05 15:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vad ska ungdomarna ha dom till...?
2012-09-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
-en mycket bra text satira på spets, fast det är mycket alvarlig -det fins många oplockade gås mellan Gåshagen-Hjorthagen, att falangerna har kommit så långt till Söderkyss ungdomar, undrar om Solsida tänker hjälpa plocka fjäder till duntäcke inför vinter?

2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel