Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en vacker dag


då en vackert skimrande vit ängel kom ner ifrån

himmelen den blå med en bruten vinge

och hälsade på

Hälsade på mig

Visst vart jag först lite snopen men sen behärskade jag mig

För jag sa

Självklart så ska jag hjälpa dig

Spjälka din trasiga vinge så att du inom en snar framtid

kan flyga igen

Flyga upp till himmelen

Självklart så gör jag det för dig, min vän...

Det var en vacker dag!

Ken Cassel
5/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-05 18:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader
2012-09-06

  Ninananonia VIP
Söt dikt.. :)
2012-09-05

  Harriette
Ängel är jag inte...men en trasig vinge har jag :-)
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel