Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

to tear(senryu)


to tear on surface,


can cause screaming under face;


you can not hear that




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 112 gånger
Publicerad 2012-09-05 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran