Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sakta lär jag om


vaggad i aggression

vaggades i aggression
fostrades i frustration
fångades i smärta
med hungrande hjärta
som matades med skuld

löften skyldes
löften fylldes
fylldes med svärta
istället för som lovat
med glimmande guld

emot svekens hand
bröts bärande band
kinden vändes
allt brändes
till bortom ruinens rand

huggen hård
hjärtat ratat
dörren stängd
låset låst
nyckeln slängd

sedan kom du förbi
byggda barriärer struntade du i
du tände min släckta låga
fick mitt hjärta att åter våga
rev murarna till dess svurna borg
fick hjärtat att lämna sin svåra sorg

när jag stod i blom
kom din hårda dom
vek som blivit stark
tappade åter mark
delen du fyllt i mig blev åter tom

du hade fått nog
jag dog
det tog ett tag
men en dag
så stod hon där
hon som idag
mitt hjärta bär
men en del av mig
finns fortfarande hos dig
det är bara så det är






Fri vers av Let it go VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-05 22:01



Bookmark and Share


  Celticgirl
fint med hoppet där på slutet. fin avrundning på svärtan!
2012-09-05

  Ninananonia VIP
berör...
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP