Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde om dig i natt

Ja, jag drömde att du låg här alldeles bredvid mig
och sov så sött att jag kunde känna av dina
så varma andetag
Så när jag tittade på dig, så myste jag
och kände mig så otroligt svag
För jag älskar ju dig

Men nu när jag vaknade upp idag så fanns du inte här
Så just nu känner jag mig lite tom inombords
Lite ensam
Men om jag träffar på dig senare idag i vaket tillstånd
så kommer jag nog åter att bli glad
Det är vad jag i alla fall vill tro

Jag drömde om dig i natt
Men nu när jag vaknade upp i sängen på morgonen
så fanns du inte här
Skittråkigt, tycker jag
Undrar bara vart du håller hus eller vad du gör just nu
Tänker ju på dig
Håller dig ju så kär...

Ken Cassel
6/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 3152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-05 23:10



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Titt ut, :) denna text är fin.
2012-09-06

  Rise Little One
Underbar dröm..
2012-09-06

  Ninananonia VIP
:) jättefin om henne :)
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel