Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...bara för nu...?...eller för alltid...?


Vart tog du vägen...?




Jag undrar


Bara stilla
Vart du


Tog vägen...?













TT (HSGK)

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 320 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-09-06 07:56



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
kort och vackert!
2012-09-10

  Magnus P.
Kort och mycket bra fångat. Jag undrar också.
2012-09-08

    ej medlem längre
Kände stillheten.
2012-09-08

  HelenaW
Ja det kan man undra ibland..
2012-09-07

  Magica VIP
Smärtsamma rader. Kan med känna så vad gäller vissa personer. Berörande "fångat".
2012-09-06

  Anna*
Det finns vissa människor som bara försvunnit. Jag har samma fråga inom ibland!
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT