Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stilla dagens åska

Blixten klyver
himlens träd:

det ångar
av molnskogens grenar


Snart hörs dånet
av åskan

men den
som är döv

sover stilla
i trädgårdens hängmatta

tills regnet
är här







Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-06 12:43



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag anar också flera bottnar i den här. Och tänker att vi varseblir med olika sinnen..
2012-09-06

    ej medlem längre
Mycket kan läsas in i denna vackert dubbelbottnade text.
2012-09-06

  konstkick
Jag tycker om det här. Att du får något som många tycker är kaotiskt att verka lugnt och vackert. Bra gjort!
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP