Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kan höra sorgen i glädjen ( tanka )



man vänjer sig vid


tomhet, och ekot av sorg;


hörs bara på röst,


på ord som gråter trots skratt-


jag vet, du kan höra det




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-06 17:05



Bookmark and Share


  HelenaW
Så sant som det var skrivet.

2012-09-07

    ej medlem längre
Blir tankfull av dina ord...så rätt du har.
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran