Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är klart att du är vacker!


Tro inget annat

Men låt det inte stiga dig åt huvudet

så att du blir högfärdig

För du är inte det enda vackra här i världen...

Ken Cassel
6/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-06 17:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det va fint...nu kan många ta åt sej...
2012-09-08

  Lynx63 VIP
Oj det trodde jag.
Menar du att det finns fler.
Av mig?
/Kram gillar
2012-09-06

  Harriette
:-) Tur det finns mer som är vackert...
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel