Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dem


Jag kommer ihåg att när jag var liten så kunde jag känna

en viss lukt och smak på vissa saker

tillsammans med vissa känslor

Lukter och smaker som jag numera har tappat bort

och glömt med tiden

Jag saknar dem...

Ken Cassel
6/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-06 21:34



Bookmark and Share


  alvan
Förstår vad du menar... Men rätt vad det är kan de komma över en och nå ända in igen...
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel