Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen krymper

Världen blir allt mindre.
Förr tog det 80 dagar
att resa jorden runt.
Vad tar det nu?
10 timmar till America.
Förr tog det veckor.
På 80-talet fick man frakta
mobilen med skottkärra.
Nu går den ej att finna
i min egen ficka.
Ja, världen har krympt
Det gjorde mina kläder också.

Jäkla tvättmaskin.




Övriga genrer av Blåbärskaj
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-06 21:49



Bookmark and Share


  Svartsilver
älskar humorn!
2012-09-22

  Annie b'larsson VIP
En tät studie i "Moderna Tider". Fin knorr på slutet.
2012-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Roligt att läsa dina texter...även denna...
2012-09-08

    ADI Nehlin
ha, ha..min kläder har också krympt..underligt... och de där förbaskade telefonerna som alltid försvinner.....fanns fördelar med tegelstenarna. Väl skaldat
2012-09-08

  hansensson
Komiker där
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj