Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får man ta med sig snusdosan in i himlen

Får man ta med sig
snusdosan in i himlen
isåfall vill jag ta med
en dosa General

...och kanske mina
svarta klackskor

Jag vet, jag vet
när man kommer dit
behöver man inget

Nikotinbehovet är borta
och benen är snygga
utan klackskor

Men ändå...
utifall att

Får man ta med sig
snusdosan in i himlen
tror jag tar med
en dosa General


utifall att

©Ann Nehlin




Fri vers av ADI Nehlin
Läst 887 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-08-14 08:43



Bookmark and Share


  Zandor
General är inget dumt val...;-)
2018-03-04

    Bo Malte
det klart man måste ha med en dosa general.....;-)
2015-09-01

  stig wikman
Bra skrivet .

Och General
är min favoritsnus.

KRAM FRÅN DALARNA .
2015-05-06

  Magnus 7.0
Nu får man ju ser vart man kommer den dan det är dags.
Men om vi ses så har jag nog med mig en dosa grov om det går an.
2013-11-03

  Bibbi VIP
Verkligen kul.
2012-09-17

  Blåbärskaj
Jag föredrar visserligen Göteborgs Rapé men denna dikt är suverän ändå.
2012-08-21

  Ninananonia VIP
Superkul och visst får man det ...om man vill...
2012-08-14

  Göran Gustafsson VIP
Nu börjar du närma dig pudelns kärna.
Men den får man definitivt inte ta med sig.
:-) /gg
2012-08-14

  Järnkatten
Det blir nog bäst utan ;),
du är lekfull som alltid, kul text :)..
2012-08-14

  Robert Jonsson VIP
General, det bästa hoppas du delar med dig om jag skulle ha glömt..
2012-08-14

  Lars Hedlin
Likasåbra!
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin