Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaparglöden



Skaparglöden är brännande het
men hettan du känner

är kommen från
ditt

hjärta




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-06 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP