Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han fastnade med skägget i brevlådan


så att han åkte dit

Blev filmad till den milda grad ifrån alla möjliga

håll och kanter

Hamnade på youtube för allmän beskådan

Ingen Hit

Så då la han ner hela sin kriminella karriär

Lade den på hyllan

Men först efter inrådan om att vara världens

sämsta tjuv

En sorglig karaktär

Så klantig att han bara måste ha varit på fyllan

Och tack vare det så fick han inte så hårt straff

Kan inte ha varit i sitt sinnesfulla bruk när det hände

står det i domen

Så han hade trots allt den värsta myllan

Men nu så har han gått under jorden med ett nytt alias

ifrån Per till Pär

Så nu vet ingen om vem han är....?

Han fastnade med skägget i brevlådan!

Ken Cassel
6/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-06 22:31



Bookmark and Share


  Annika Persson
Nå, vem vill egentligen fastna med skägget
i brevlådan? Det finns andra sätt, att göra
sig påmind på, t ex en ärlig varm puss, t ex.

2012-09-06

  Anders Nordlander VIP
att han var berusad gjorde honom inte fri från ansvar, tvärtom skulle jag vilja säga
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel