Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tysta sällskapet



Ensam promenad i kvällens rymd


lysande pärlor i himlen


det tysta sällskapet



I hemlighet dricker jag det heliga ljuset


vävs in

som glittrande trådar



stjärnskimmer snurrar rofyllt i mitt hjärta


tankarna vilar skönt



© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 507 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-09-07 09:13



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint diktat! Jag är hellre ensam i äkthet bland stjärnor och i naturen, än att vara i fel sällskap bland människor...
2012-09-17

  Quasimodo
Tystnad och en stor rymd för själen och människan, gillar!
2012-09-11

  Larra
Den här gillar jag!
2012-09-11

  Änglaögon
Vackert vilande tystnad i dina ord
2012-09-07

  mare VIP
Så fin, måste sparas
2012-09-07

    ej medlem längre
Underbart vacker ..


2012-09-07

  alvan
Ljuvlig ro i denna fina text. Tycker mycket om dina formuleringar!
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen