Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fråga sig själv...........

Idag frågade någon mig

Vilken människa har gjort störst intryck på dig?
- Den människan har jag inte träffat ännu...

Vem är den mest beundransvärda människan du vet?
- Jag själv såklart, som står ut med allt...

Vad är den mest pinsamma situation du varit i?
- Ingenting blir pinsamt om man klarar av att möta det...

Vad är det mest skrämmande du gjort i ditt liv?
- Ge upp det jag aldrig kunde få igen...

Vad är lycka för dig?
- Att bli Älskad lika mycket som man Älskar
- Att Älska sig själv lika mycket som man Älskar den andre...

Vad är det viktigaste för dig i Livet?
- Att jag mår bra. Om Jag inte gör det kan jag inte få andra omkring mig att göra det...

Då tolka dom det som egoism...!








Fri vers av BoingBoing
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-02-09 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing