Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är fullt av magiska möten...i verkligheten, i drömmarna...i fantasin... <3


Så som du berörde mig

 

 

 

*

jag ville beröra dig
lämna spår av det vackraste
blotta min själ
så som du gjorde för mig

*

smeka ditt hjärta
finna orden
ge dig vingar
att fly din smärta

*

när du ville försvinna
vara det ljus
som visade vägen
fick dig att brinna

*

få dig att förstå
vad du betytt
underbara finaste du
min älskade ängel i det blå

*

beröra dig
kunna uttrycka mitt
som du gjort med ditt
så som du berörde mig

*

 

 

 




Fri vers av Freeman
Läst 538 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-07 12:35



Bookmark and Share


  Tinisen
Man blir rörd!!! <3
2012-09-17

  Freeman
Tusen tack ska ni ha, fina, fina vänner!
2012-09-07

  Eva Langrath VIP
Tack för din fina text fylld av ömhet och kärlek
2012-09-07

  Lasseman VIP
Nu är du i form igen min vän...7

2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman