Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så levande för mig

 

*

drömde precis om dig
fråga mig inte varför
kanske för att du kommit
att betyda så mycket för mig

*

ligger här i sängen
försöker somna om
men bilden är så klar
av dansen på sommarängen

*

försöker glömma
att vi lever så olika
har inga illusioner
men du får mig att drömma

*

vill bara tillbaka
allt var så verkligt
så starkt och så vackert
fick mitt universum att skaka

*

drömde precis om dig
minns inte allt
men jag höll dig i mina armar
det var så levande för mig

*

 

 




Fri vers av Freeman
Läst 683 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-20 23:53



Bookmark and Share


    Lindizz
Den här texten känns levande för mig som läsare, fint skrivet!
2012-09-22

  aol
verkligen så bra du förmedlar känsan vännen,
2012-09-21

  mare VIP
Fint diktat
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman