Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunderna av liv

*

jag kan inte förbli sovande
all den tid som är
före och efter
stunderna av liv

*

måste hitta hem igen
finna vägen
den som väntat
sedan första dagen

*

kan inte blunda längre
låtsas vara någon
som inte är jag
den tiden är förbi

*

livet eller döden
vad gjorde
vitt till svart
när valet var mitt

*

aldrig kunde jag ana
att svaren
skulle vara så svåra att finna
men nu vet jag

*

jag kan inte förbli sovande
all den tid som är
före och efter
stunderna av liv

*




Fri vers (Fri form) av Freeman
Läst 771 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-02-28 11:15



Bookmark and Share


  aol
Gillas
2018-03-16

    ej medlem längre
Freeman. Jag är tillbaka. Jag ser att vi vandrar tillsammans på avstånd. Fint att vi inte har förändrats. Bara ekat.
2013-09-12

  Katten
Bra!
2013-07-01

  Cosmic Johanna
Vackert skrivet. Kul att du återkommer till poeter i perioder. Jag blev medlem igen efter lång paus. Fick poesiabstinens. Varma applåder för din dikt!
2013-06-04

  Louise. J
Oh va fin!
2013-03-04

  Lasseman VIP
Du skriver tankeväckande och bra som alltid min vän.. applåderar
2013-03-02

    AA VIP
Gillar texten...
2013-03-02

  Sunlight
tillbaka
i sig...

fina rader...

och välkommen tillbaka! :)

2013-03-01

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar, gripande och igenkännande.
Livet kommer ikapp och man tvingas
se det som man dolt eller inte velat se.
Kanske inte din tolkning men den gick
rakt in i mitt hjärta
2013-02-28

    sunnanvind
Gillas mycket och i texten ligger stor visdom!
2013-02-28

  Eva Langrath VIP
Tycker om din sökande ton i orden
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman