Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första steget

 

*
den mörka ångesten
fick mig att fly
svälja
för att sen spy

*
rädslan
fick mig att famla
i blindo fortsätta
välja det gamla

*
smärtan
som nästan släckte livet
det förklädda ljuset
fick mig att ta klivet

*
in i det okända
det verkliga sanna
ta första steget
istället för att stanna

*




Fri vers av Freeman
Läst 744 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-26 12:42



Bookmark and Share


  Filippovna
Igenkänningsfaktor :)
Jag gör steg ett flera gånger om dagen fortfarande...efter så många steg.
2015-02-10

  Just Emotions
Du tar steget ut och hoppar och jag garanterar att du flyger <3
2014-08-26

  Eva Langrath VIP
Starkt om att ta sig upp ur mörkret igen.
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman