Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte jag

 

*

förlåt mig

för de tår
jag trampat på
i alla år

för att jag inte fanns
för dig
någonstans


*

jag borde

sett mig för
inte blundat
som andra gör

så mycket mer
förstå mig
jag ber

*

förlåt mig

för allt jag gjorde
och inte
när jag borde

för alla misstag
som begåtts
det var inte jag

*

 




Fri vers av Freeman
Läst 705 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-24 11:19



Bookmark and Share


  ia VIP
Att just förlåta, det är stort
Underbara ord som berör.
2012-11-02

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ett sådant starkt samvete, nej vem är väl vi egentligen. Vi bär ju så fasligt mng ansikten..
2012-10-05

    Lindizz
En text som berör, att kunna säga förlåt och sen förlåta är stort. Fint skriven
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman