Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt ljus

 

*

tack

för att jag får dela

mitt ljus

med dig

för att du vill dela

ditt

med mig

*

 

 




Fri vers av Freeman
Läst 689 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-10-07 09:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint...fint ljus
2013-03-01

  Eva Langrath VIP
Fintstämda ord
2013-02-28

  aol
vackert.
2012-11-22

  Lasseman VIP
Vacker text min vän, den ger dubbel glädje
broder kramen
2012-10-07

    ej medlem längre
Just så ...

Bra ...
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman