Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fann dig

*

sträckte mig

mot solen

i min strävan

att nå ljuset

fann dig

i mig

*




Fri vers av Freeman
Läst 771 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-24 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker dikt som når långt inom
2012-09-24

  Drömfångare
Fin dikt och med en bild som förhöjer upplevelsen av dikten :)
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman