Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet vad jag vill ha


Så du vet vad jag är ute efter

Jo, jag vill ju ha dig serverad mellan ett par lakan

Påslakan går också bra

Ja, jag lovar att jag ska få dig att smälta som om du vore

gjord av choklad

för vad gör jag inte för att du ska känna dig

riktigt nöjd och glad?


Du vet vad jag är ute efter

Du vet vad jag vill ha

För du känner mig så väl och kan läsa av

mitt kroppsspråk

Så har jag nu ditt tillstånd att få kliva ombord

och älska lite grann med dig...?

Ken Cassel
7/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-07 16:35



Bookmark and Share


  Harriette
Så glad man blir av att läsa......
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel