Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stav4an i alla sina bästa förvecklingar; mitt lilla städkort; ut me' gammalt för att få plats med 'nytt'


att fyra av en fyra; städa i garderoben

 

 

att skriva av sig

är att släppa det som tynger och skapar grubbel

trubbelmakare till slentrianschabrak ockupperande tankarna

 

 

släppa vidare orden som belamrar och bankar av
gammal vana

 

glana lite på följderna och se
det kan nog få plats lite där brevé

 

 

sån tur att det finns annat kvar att stoppa in
bli glad av
när man sopsorterat och städat i

 

mentala lagringstankarna

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 92 gånger
Publicerad 2012-09-07 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri