Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boomerang

 

På stranden i vinande storm

friger jag de vilda fågelungarna

Släpper taget om det förflutnas

vingar

 

De växer sig starka i vinden

och återkommer glädjeskriande 

i erfarenhetens gyllene fjäderprakt

 

Först nu upptäcker jag de vita

kamouflerade snäckorna

som skymtar i sanden

 

© Linda C Hansson




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-09-08 11:03



Bookmark and Share


    maija tuori

Gillar
2012-09-12

  Niclas Petersson VIP
En vacker text med både styrka och tanke.
Gillar.
2012-09-10

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna så tänkvärda text!
2012-09-10

  Lena Själsöga Keijser
du skriver bilden in i mina ögon
havets andning
fåglarna
snäckorna

friheten andas verkligsann
2012-09-09

  Anya VIP
Så fint att frige de vilda. En text med salta stänk som släpper taget om allt de mörka i det förflutna.
2012-09-09

  Eva Helene VIP
Befriande skön i flera bemärkelser!
2012-09-09

  walborg
Fin text om att släppa sina egna bojor
2012-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
Fenomenalt bra...Bokmärker...
2012-09-08

    Ken Cassel
Tjusigt Linda :)

Stora applåder

Kram på dig!

Ken
2012-09-08

  Änglaögon
En vacker bild i dessa insiktsfulla ord, gillar!
2012-09-08

  aol
så vackra bilder strömmar till mej av dessa fina rader
2012-09-08

    ej medlem längre
Härliga rader..härliga känslor..
2012-09-08

    ej medlem längre
Beautiful. Vilka bilder!!
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP