Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i en magisk minut där


draken miste sin kraft

 

(och mellan fjällen sipprar tid)

 

 

jag lyssnar och hör
dig tala


ord

lätt fniss emellan
(vad fnissar du åt)



jag lyssnar och hör
om igen


ord

sagda som nya
samma

lätt fniss emellan

 

jag svarar
inte som först
och väntar


väntar


du fnissar

jag hör dig tala
orden igen


fnissa igen

 



illusionen i
en bubbla

din

ekande lika om
och om igen

mina svar
minns du ej

 

och jag kallas kall


ja
speglar är
som tjärnar blanka höga

platåer

 

(och mellan fjällen rinner bäckar)

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-07 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri