Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon säger till honom, lite surt


Tror du inte att jag ser att du stirrar på mina

så fina bröst

Han svarar då, så glatt

Nä, där har du så fel

För det är dom som stirrar på mig...

Ken Cassel
8/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-08 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel