Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är som en drog


Ett skeenande tåg

Inte så lätt att få stopp på när den väl har kommit

i rullning

I gungning

Så fylld med passion

Så fylld med en massa positiv hormon att man

så lätt blir

beroende av den

För som vi alla vet så har kärleken sin egen

lilla magiska religion

där man aldrig får tappa tron på den

För trots alla sorger och besvär, så är den ändå

ens bästa vän

Så det är bara att ty sig och ge sig hän, till den

så får man se

vart den bara tar en

Vart den bara tar vägen, med en

långt in i framtiden...?

Kärleken är som en drog!

Ett skeenande tåg...

Ken Cassel
8/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-08 05:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant Ken
2012-09-08

  kärleks ängel
så sanna ord vännen!
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel