Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en hård kvinna att leva med


för hon vet vad hon vill

För aldrig att hon låter mig få ta det lite lugnt

och sitta still

Låta mig få bli lite försoffad

Bli till en liten latmask

Så hela tiden så ska hon bestämma

Köra med en sådan där, riktigt dålig stil


Men nu så har jag tröttnat på det och måste säga adjö

Men jag vet inte hur ska jag våga säga det till henne

utan att åka på spö

Eller så kommer hon bara låtsas få en hjärtattack

som den värsta teaterapan

då man själv bara kommer att lägga sig ner på golvet

och nästan skratta ihjäl sig

då man kommer att tro att man ska dö...


Hon är en hård kvinna att leva med!

Ken Cassel
8/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-08 06:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel