Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen sömn senaste natten


Med drömmar om dig

Så snälla, håll om mig hårt, så är du snäll

Och jag kan inte hjälpa mig själv

Saknaden och längtan efter dig är så otroligt stor

Den så goda och härliga kärleken

Längtan efter en bästa vän

Så igår kunde jag inte somna på grund av den

och dig

Älskar dig

Du är ju en helt underbar tjej

Så kom hem nu så är du snäll, så att jag slipper vara

sömnlös ännu en natt...

Ken Cassel
8/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 147 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-08 12:36



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
UNDERBAR
:) :) :)
2012-09-15

  anits VIP
det finns mycket längtan i dina rader
2012-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
Så längtansfulla ord...
2012-09-08

  Rise Little One
Så fin beskrivning om saknaden...
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel