Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

took down your star

My heart was
aching; my words
were captured as
hostages;
your dream
power took
my sleep and
my dreaming;
all the highways
were closed;
nobody heard
me; I was haunted
by dark, and old
shadows in it.
There were some
few stars in my
sky- yours was
strongest and I
let my sorrow carry
away, and picked your
star down. I couldn´t bear
to see its gleaming on others; I
didn´t want to, but you made me
to. I know you understand so well,
because the star kept your sorrow in its
grip too, and you felt hurted. You will always
be my brightest star, and closest friend;
nobody can shine like you.




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 462 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-08 13:02



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
stjärnstoft landar i mítt öga, jag blinkar och
- ja, blinkar bort en glans med salt i
mycket stiligt!
2012-09-08

  Lilla Bambun
En mycket vacker text om vänskap och kärlek
2012-09-08

  Daniela I
Taran du har överträffat dig själv älskar denna :)
2012-09-08

  alvan
Vilken vacker text. Tycker om denna!
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran