Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon tog av sig byxorna


De var alldeles för stora

Hon ville ha riktigt tajta

Ett par som sitter som klistrade och visade alla formerna

Klä sig som en förförisk liten Bitch tillsammans med

en massa smink

En som killarna kommer att falla för

Spela upp en scen, en akt, för

Så hon låtsades att hon är en liten hora

För hon tänkte

Vad har jag egentligen att förlora?

Så det är väl bara som det sig bör...


Han tog av sig byxorna

De var alldeles för små

Han ville ha riktigt pösiga

Ville kunna visa upp sin stjärt genom att i baken

låta byxorna

vara riktigt hängiga

så att han kunde visa upp kalsongerna

Så det ser ut som han har skitigt på sig!

Den senaste flugan

Det senaste modet


Så de båda vill synas till i rampljuset

Finnas till med lite klass och stil, ibland alla sina vänner

Alla som de nu känner

Stå där på scenen med sina nya byxor och låta

hela världen

få vara ens publik full med rytm och akustik


Hon tog av sig byxorna

Och han likaså

Och om de inte hittar de byxor som de vill ha

de bara till nästa klädbutik

börjar att gå...

Ken Cassel
8/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-08 14:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hmmm..........
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel