Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känslosam kväll ikväll...


Nostalgi och mörker

En tunnel utan ljus i slutet.

Mina tunga steg ekar ljudlöst i ensamheten.
Minnena skär som knivblad i mitt inre.
Jag förblöder sakta och tyst.

Ett hav utan land i sikte.

Jag revar mina segel i vindstilla längtan.
Vill återvända dit tiden passerat.
Då jag en gång älskade utan fruktan.

Ett växthus med krossade fönster.

Vissna plantor, döda likt alla relationer jag flytt ifrån.
Jag letar, jag söker.
Fröna är borta och hoppet med dem.

Ett övertrasserat konto utan kredit.

Räntan på kärlekslöst leverne går inte att lösa in.
Själen är redan pantsatt.
Hjärtat likaså.

Det var över innan det började.




Fri vers av Magnus P.
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-08 21:00



Bookmark and Share


  HelenaW
När man pantsätter själen får man betala dyrt. Du fångar känslan.. Den gör..Ont.
2012-09-10

    ej medlem längre
Rader som berör ...


vackert och ärligt ....
2012-09-08

    ej medlem längre
När den största känslan är sorg har man svårt att sortera bland dom andra....
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord