Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då först

 

 

titta inte på mig

jag brinner upp som ett torkat löv i en hög av torkade löv

 

prata inte till mig

jag förskingras som dimmorna av en bris bland kustens dimmor

 

ta inte på mig

jag smälter och rinner iväg som en rännil i en å av rännilar

 

 

bara lyssna på mig

läs mig tolka mig

se mig i ditt inre

 

hör mig

upplev mig i blindo

 

och kyss mig sen som du kysser den du älskar för sin egen skull

utan att

 

ha mig till

ditt eget egos förnöjsamhet och dina egna sinnens tillfredsställande

 

då först ger du

(en kyss av kärlek)

 

då först kan du säga att du älskar

då först kan jag ta emot det du ger

(utan att känna att du tar)

 

 

då först kan du få mig

att vilja förstå dig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Pot Pourri
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-08 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
detta känns nästan bibliskt ...
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri