Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man är den man är



Att ändra sin personlighet är lika lätt
som att hålla vatten i sin hand

tillslut sipprar allt ut
hur tätt du ändå tycker dig hålla händerna




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-08 23:23



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
bra enkel sanning..
2012-09-17

  ULJO
Mycket bra
2012-09-17

  erkki
Intressant parallell. Men hu så hemskt! Tänk om man inte kunde ändra sig! Men den förmågan ingår ju också i ens person.
2012-09-11

    Tea Alex
Vad som är en människas personlighet ich vad som är en människas dåliga vanor är dock två helt olika saker...
2012-09-09

    ej medlem längre
True.
2012-09-09

  aol
så sant,när den tanke man tänkte sist är god då är man på rätt väg,
2012-09-08

  alvan
Så sant... och bör väl så få vara.
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP