Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka (ändrad version)

                                                 

                                                                     Lyfter

       

                                                         på   hatten för nya

                                       

                                          dagen   och    gläntar   på  dörren

                 

                                      In     i      den        tassar         försiktigt

 

 

                                 Åt     vilket      håll                 vill      jag      gå?

 

 

                                                           

                                                             Njutningsfullt      

 

                                                   sträcker     sig      lemmar

 

                                              möjlighet       rikt         varierad

 

                                      sinnena             fröjdas       och     ljublar

 

                                                                    dagen      

 

                                                           en     godisbutik

 

                                                           




Bunden vers av Sommarnattsljus
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-09 11:34



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Kärlek och det positiva, gott att vara i när höstmörkret griper tag!
Lyfter hatten och tackar för dina friska rader!
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus