Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksförklaring


din underbara närhet
verkar bara finnas där
jag älskar varje ögonblick
som du skapar för mig
kanske jag inte förstår
denna vackra mening
det finaste och mest opretantiösa
jag tror det finns
dessa steg där längs stranden
tårar av rå vidrig tröstlös förtvivlan
en existens
som försiktigt erkänner och glöder
mitt sätt att uttrycka mig
är




Fri vers av Marvin
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-09 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin