Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en liten politisk tanke


när alla lever som skuggor
ligger kåta skygga och till och med ibland tänker
man vad händer
extremt ofta egentligen ingenting
det är det som applicerar samhället
och väljer att vara så som vi är
för i helvete
kastar jag ett stenhårt klot
rätt i ansiktet
precis på dig
det är fan inte ok




Fri vers av Marvin
Läst 155 gånger
Publicerad 2012-09-09 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin