Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåsten

Jag tog mig en höstpromenad
blåsten sög tag i mitt långa ljusa
hår

Löven yrde runt mina ben
gick alldeles ensam hörde
löven sakta falla ner
på marken där de dansade
omkring

men vilken lugnande
kännsla att få möta hösten
glans

Alla vackra färger hösten
kan ge hösten är en
härlig årstid då jag mår
som bäst av att
ensam kunna gå ut
i naturens lugna vrå




Fri vers av Ann-christin
Läst 422 gånger
Publicerad 2004-08-06 18:39



Bookmark and Share


  Manal
en höstpromendad är något jag gillar!
2004-09-30

    Mejja
Javisst är hösten en vacker årstid men just nu får den vänta lite med att ge av sin skönhet.
2004-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin