Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla andra lever

Det finns så många minnen
som hon fruktar att glömma
Minnen som hon samtidigt
förfasas över att minnas
Så mycket
som är en del av hennes väsen
som hon önskar
tillhörde någon annan

Hon är bra på att hjälpa andra

Det finns månader
när hon skär sina citroner
i tunna skivor
i ett självdestruktivt försök
att få dem att räcka längre
Hon ser Spanien reflekteras i skalen
allt medan svärtan blandas med saften

Syra fräter bättre än socker

Syret i luften räcker inte till
lungorna kräver fria horisonter
Allt medan förnuftet
gjuter bastanta bojor
Hon skriver brev om förändring
på fjärilsvingar
Ser hur orden fladdrar bort
över sensommarängen

Den som ändå hade vingar
mumlar hon stilla




Fri vers av HQ
Läst 502 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-09 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ