Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag sitter där tryggt i våra sadlar


tillsammans

och tittar ut över vidderna

när vi plötsligt får syn på de så vilda hästarna

som springer så fritt därnere i dalen

De vilda Mustangerna

Vi tittar då på varandra med ett stort leende utan att säga

ett endaste ord

för vi vet båda två vad vi tänker på

För det är då som vi två samtidigt manar på våra

så ståtliga kusar att skrida till handling

Efter dem

Hej och hej, och hej och hå

Nu ska vi ha det så roligt så

Bara rida ikapp flockledaren och fråga vad som står på

Och vart de alla bara är på väg någonstans...?


Du och jag sitter där tryggt i våra sadlar, tillsammans!

Ken Cassel
9/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-09 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel